Студентка Могилянки стала переможницею Всеукраїнського конкурсу з політології

Роксолана Нестеренко, студентка 4 курсу ФСНСТ (спеціальність «політологія») здобула Диплом першого ступеню на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з політології у 2018-2019 навчальному році.

 

Також грамотою нагороджений науковий керівник переможниці Максим Яковлєв, викладач ФСНСТ та випускник Могилянки (політологія, 2005) – «за підготовку призера».

 

"Робота Роксолани є зразком прикладного політологічного дослідження, присвяченого урбаністиці та механізмам політичної участі громадян, - розповів Максим Яковлєв. - Вважаю, що чим більше буде таких якісних, грунтовних і прикладних робіт, тим скоріше зміниться й уявлення про політологію як про "болтологію" чи дисципліну гуманітарного циклу, бо, насправді, політологія за кордоном посідає чинне місце серед соціально-бігевіоральних дисциплін, таких як соціологія, економіка, психологія". 

 

Конкурс проходив на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, на ньому було представлено 59 індивідуальних наукових робіт з 34 університетів. Імена переможців оголосили 28 березня.

 

Могилянка пишається вами, колеги, і бажає нових перемог і досягнень!

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна