Презентація нового альбому львівського джазового ShockolaD-у

16 травня 2012 о 19:00, джазовий клуб КМЦ НаУКМА «Джезва»

Презентація нового альбому, в межах якої буде проведена прес-конференція та концерт.

Сьогодні гурт “ShockolaD” (http://www.shockolad.com/) є одним з кращих європейських колективів, що працюють у жанрі world music. Це унікальний самобутній проект, який вишукано та гармонійно поєднує джаз, українську народну музичну традицію, етнічні мотиви з усіх куточків світу, блюз, електронну музику, фанк та соул. “World” – це п’ята студійна робота від “ShockolaD”, в якій музиканти розширили палітру власного звучання, вплітаючи в неї барви інших культур. Тут можна почути відлуння буддистських мантр і ритуальних співів карпатських мольфарів, діалог чиказьких блюзових рифів з українськими обрядовими піснями, афро-кубинські ритми і неперевершені джазові соло.

Альбом “World” - це пригода, в якій слухач і гадки не має, що на нього чекає в наступному такті, і в яку частину світу занесе чергова композиція. При чому, ця вибухова суміш звучить настільки органічно й невимушено, що починаєш вірити в те, що людство таки вийшло з однієї колиски і кожна культура має в цьому світі своє неповторне місце. Тому можна впевнено сказати, що альбом “World” буде однією з найяскравіших подій 2012 джазового року.

Склад гурту “ShockolaD”:

Анастасія Литвинюк - клавіші

Ігор Гнидін - барабани

Іванка Червінська - вокал

Михайло Балога - саксофон

Андрій Кохан - бас-гітара

Час та місце прес-конференції :

Середа, 16 травня о 17:00, джазовий клуб «Джезва», Культурно-Мистецький Центр КМАї, галерея ПідWall м. Київ, вул. Іллінська 9

Час та місце концерту:

Середа, 16 травня о 19:00, джазовий клуб «Джезва», Культурно-Мистецький Центр КМА, галерея ПідWall м. Київ, вул. Іллінська 9

Акредитація журналістів - e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Контактна особа - Олександра Альохіна, тел. +380985885526

Координатор джазового клубу «Джезва» - Назар Поливка, тел.+380967085391

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна