Конкурси та премії для викладачів і студентів НаУКМА: перший дедлайн – 12 грудня

До 12 грудня 2019 року включно триває прийом заявок від студентів магістерських програм НаУКМА на отримання дослідницької стипендії за досягнення високих показників у науковій діяльності від Фонду родини Зубків.

 

Заповнити заявку на участь в Конкурсі можуть студенти магістерських програм, АБО завідувачі кафедр, декани факультетів, наукові керівники, співробітники наукової частини.

Надсилати її на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Результати Конкурсу обіцяють повідомити вже 19 грудня 2019 року!

 

До 14 грудня 2019 року триває прийом заявок на конкурс на здобуття Премії імені Петра Могили 2019.

Премія присуджується з 2005 року за вагомі дослідження в галузі гуманітарних наук, суспільних наук, природничих наук та інформаційних технологій. Переможцям присвоюють звання лауреата, вручають диплом і грошову винагороду, розмір якої щороку визначає президент НаУКМА. Роботи та супровідні документи для участі в конкурсі подавати до навчально-наукового центру (к. 5-307, 309, 310).

Детальна інформація за покликанням.

 

До 1 січня 2020 року триває прийом заявок на Конкурс дослідницьких проектів для аспірантів, викладачів та дослідників НаУКМА для участі в міжнародних наукових конференціях від Фонду WNISEF.

Детальну інформацію та формат заявки шукайте за покликанням.

 

До 1 березня 2020 року студенти НаУКМА можуть надіслати заявку на участь у конкурсі від БО «Українське фулбрайтівське коло» та Програма імені Фулбрайта в Україні на Всеукраїнський науково-практичний конкурс студентських робіт «Культурна дипломатія в Україні: минуле, теперішнє, майбутнє». На конкурс можна подавати науково-практичні роботи, фотопроєкти, аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики у форматі AVI, пов’язані з темою Конкурсу.

Детальну інформацію про формат заявки та етапи Конкурсу шукайте на сайті БО.

 

Також оголошено черговий Конкурс на здобуття Премії за міжнародні публікації (від НаУКМА та МБФВКМА) за період з 2 червня до 1 грудня 2019 року.

Перелік наукових публікацій співробітників НаУКМА можна переглянути на сайті наукової бібліотеки.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна