Звернення Андрія Мелешевича до Могилянської спільноти

 

 Шановні Могилянці!

 

Щиро дякую усім, хто взяв участь у виборах - незалежно від того, який вибір ви зробили, ставлячи позначку у своєму бюлетені. Протягом виборчої кампанії я був вражений такою великою кількістю небайдужих до долі Могилянки людей і силою їхніх емоцій.

 

Щиро дякую усім, хто віддав на виборах перевагу мені. Я усвідомлюю, що голоси на мою підтримку є величезним кредитом довіри у сподіванні на зміни на краще. Я сприймаю це саме так.

 

Поважаю позицію тих, хто підтримав Марину Леонідівну Ткачук. Розумію тих, хто проголосували проти обох кандидатів: кампанія була складна і напружена, і ваш вибір - це теж позиція.

 

Дуже часто вибори розділяють. На жаль, наші вибори не стали винятком. Але вибори відбулися. Наступив час для рефлексії та примирення. Ми як університет, який задає тренди, повинні збудувати культуру діалогу та порозуміння для того, щоб розвиватися.

 

Нам потрібно обов’язково обговорити майбутнє університету - яким ми його бачимо через 10, 30 років, що визначатиме нашу стратегічну перевагу; нам потрібно прийти до спільного бачення цього майбутнього. Таке обговорення має відбутись найближчим часом.

 

Незалежно за кого ви голосували на виборах, запрошую всіх Могилянців до конструктивної співпраці заради нашої рідної Академії.

 

І ще раз, ДЯКУЮ!!!

 

Найкращого,
Андрій Мелешевич

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна