Стартує конкурс на нову стипендійну програму ім. Василя Кисіля для магістрів-правників

Оголошується конкурс на стипендійну програму імені Василя Кисіля для осіб – вступників на магістерську програму «Право» за бюджетною/контрактною формою навчання. Стипендія передбачає благодійну фінансову підтримку для студента чи студентки в розмірі 98 000 гривень. Для участі в конкурсі потрібно до 22 серпня 2020 року заповнити заявку.

Критерії для участі:
Стипендія надається студенту або студентці 1 року навчання магістерської програми "Право", який/яка має вступний рейтинг не менше 180 балів та засвідчив/засвідчила своє прагнення провадити наукові дослідження з актуальних правових проблем і планує висвітлювати результати такого дослідження у курсовій та кваліфікаційній роботах.

Для участі у конкурсі подається не пізніше 22 серпня:
1) заява про участь у конкурсі із зазначенням адреси проживання, електронної адреси та номера мобільного телефону (поданням такої заяви конкурсант/конкурсантка надає згоду на обробку персональних даних);
2) мотиваційний лист з обґрунтуванням участі в конкурсі;
3) CV до якого можуть додаватися копії документів, що посвідчують здобутки конкурсанта/конкурсантки;
4) дослідницька пропозиція;
5) сертифікат, що підтверджує знання іноземної мови на рівні С1 і вище.

Дослідницька пропозиція є авторським науковим текстом, що передбачає виклад конкурсантом/конкурсанткою бажаної теми дослідження за такою структурою: обґрунтування актуальності теми; загальна характеристика стану наукової розробки теми; визначення предмета дослідження та формулювання дослідницького питання (мети і завдань дослідження); методологічні засади дослідження.

Додатковими перевагами будуть:
- наявність публікацій вітчизняних фахових виданнях;
- участь у конференціях із виступом та публікацією тез.
Істотними перевагами буде вважатися:
- наявність публікації у рецензованих фахових виданнях країн ЄС або та/або ОЕСР.

Відбір кандидатів відбуватиметься у два тури:
1. Конкурс за результатами заявок;
2. Співбесіда із конкурсною комісією. Кандидатам, які пройдуть у другий тур відбору, буде додатково повідомлено час та місце співбесіди.

Фундатором стипендії є юридична фірма «Василь Кісіль і Партнери», що заснована в 1992 році і є одним із лідерів ринку юридичних послуг в Україні. Основними принципами фірми є робота у суворій відповідності зі законом, відмінний рівень сервісу та впровадження найкращих практик юридичних фірм розвинених ринків.

Якщо Ви бажаєте стати учасником стипендійної програми ім. Василя Кисіля і відповідаєте зазначеним критеріям, заповніть заявку на участь у конкурсі.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна