Сертифікатна програма для управлінців у сфері громадського здоров'я

 

Школа охорони здоров'я Києво-Могилянської академії та Центр громадського здоров'я України  запрошують лідерів, які хочуть розвиватися та будувати кар'єру у галузі громадського здоров'я на сертифікатну програму «Основи громадського здоров'я».

 

Дедлайн подачі заявок - 20 серпня 2020 року.

Для тих, хто пройде конкурс, навчання - безкоштовне.

 

Сертифікатна програма «Основи громадського здоров'я» включає чотири модулі:

1. Популяційне здоров'я та його детермінанти.

2. Методи досліджень в громадському здоров’ї (зокрема епідеміологія та біостатистика).

3. Сприяння та захист здоров’я, запобігання захворюванням.

4. Політика, економіка та лідерство у громадському здоров’ї.

 

Детальний опис модулів із навчальними цілями шук️айте тут.

 

«Основи громадського здоров'я» – це повноцінний курс тривалістю 280 астрономічних годин: 96 годин занять в аудиторії та 184 години дистанційного навчання.

У конкурсі на безкоштовне навчання можуть брати участь фахівці, які працюють в галузі громадського здоров'я, освіті, неурядових організаціях, органах виконавчої влади або місцевого самоврядування та хочуть змінювати свою галузь на краще.

Вартість навчання у програмі на загальних засадах — 13 500 грн без ПДВ.

 

На першому етапі експертна рада розгляне резюме та мотиваційні листи. Найкращі кандидати будуть запрошені на коротку-онлайн співбесіду, за результатами якої ми сформуємо навчальну групу.

Очні заняття проходитимуть щосуботи (10:00-17:00) у Школі охорони здоров’я НаУКМА (м. Київ, вул. Волоська, 10).

Також протягом усього навчання учасники працюватимуть на онлайн-платформі DistEdu.

Навчання розпочнеться 12 вересня.

Після успішного завершення програми учасники отримують сертифікати Національного університету «Києво-Могилянська Академія».

Подати заявку до 20 серпня 2020 року можна тут.

Повідомлення результатів відбору - вже 27 серпня.

 

Щодо змісту та формату навчання, звертайтесь до Юлії Вернигор +38 (097) 497-42-95, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Тетяни Юрочко +38 (067) 276-78-18.

Щодо організації конкурсу, звертайтесь до Катерини Косенко +38 (095) 607-25-26, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 

Нагадаємо, що Школу охорони здоров’я було засновано в 2001 році за фінансової підтримки Інституту відкритого суспільства (OSI), а перший набір на магістерську програму «Менеджмент в охороні здоров’я» відбувся у 2004 році. Основним завданням Школи є забезпечити потреби сфери охорони здоров’я України у фахівцях, здатних застосовувати сучасні підходи в управлінні, формуванні політики та економічному аналізі.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна