Студентці ФІ Дар’ї Гопцій присуджено стипендію імені Героїв Небесної Сотні

Дар’я Гопцій, студентка другого курсу БП “Інженерія програмного забезпечення” нагороджена стипендією імені Героя Небесної Сотні Сергія Байдовського.

 

Цьогоріч стипендії імені Героїв Небесної Сотні Міністерство освіти і науки України присудило 43 студентам та курсантам, які мають найкращі показники у навчанні та відомі своєю активною громадянською позицією, отримуватимуть протягом навчального року стипендії на честь десяти наймолодших Героїв Небесної Сотні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото - Інстаграм-сторінка Дар’ї Гопцій

 

Дар’я Гопцій - студентка другого року навчання БП “Інженерія програмного забезпечення”, учасниця благодійної організації Об’єднання підлітків та молоді «Teenergizer», брала участь у форумі розвитку молодіжних ініціатив «Community Action Ukrainian Style 2018» та як член журі брала участь у «Helthy Challege 2019» .

Дар’я Гопцій провела рік у США в рамках програми обміну майбутніх лідерів «Future Leaders Exchange 2017-2018», де також долучалася до громадської активності. Зокрема, отримала сертифікат про зарахування в National Honor Society за відмінну успішність та активну волонтерську діяльність.

У мотиваційному листі Дар’я Гопцій зазначила: “Мій досвід волонтерства та громадської діяльності, зокрема у сфері охорони здоров’я, навчив мене, що невеликий внесок кожного може стати рушієм для великих перетворень у суспільстві. На власні очі я бачила, як невеликі молодіжні ініціативи розростаються до величезних благодійних проектів та впливають на життя сотень людей”.

 

Варто зазначити, що кожен заклад вищої освіти міг подати на розгляд МОН одного кандидата за кожною спеціальністю. Відбір у навчальних закладах проводить вищий колегіальний орган студентського (курсантського) самоврядування. У НаУКМА процес відбору координує Студентська Колегія.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна