Міждисциплінарний науково-освітній центр протидії корупції НаУКМА розпочинає співпрацю з НАЗК

24 вересня 2020 року Міждисциплінарний науково-освітній центр протидії корупції (ACREC) та НаУКМА підписали Меморандум про співпрацю з Національним агентством з питань запобігання корупції (НАЗК).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Меморандум передбачає проведення спільних науково-практичних досліджень з антикорупційної тематики та розробку методів запобігання корупції. Окрім цього, сторони планують організовувати конференції, семінари, тренінги, стажування та інші заходи.

 

На зустрічі під час підписання угоди в.о. президента НаУКМА, професор Василь Ожоган зазначив, що така співпраця є потрібною для Академії, адже випускники спільних освітніх програм НаУКМА і ACREC зможуть реалізовувати свої професійні навички в НАЗК та сприяти якісним позитивним змінам у антикорупційній сфері.

 

Після перезавантаження НАЗК забезпечення нульової толерантності до корупції стало одним із наших пріоритетів. Розвиток антикорупційної освіти - важливий крок для досягнення цієї мети. Ми раді, що тепер серед наших партнерів - один із найкращих закладів освіти України”, - зазначив Голова НАЗК Олександр Новіков.

 

Адміністративний директор ACREC, викладач НаУКМА Андрій Білецький зазначив, що підписання цього Меморандуму дозволить сторонам покращити співпрацю в сфері антикорупційної освіти в Україні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що Міждисциплінарний науково-освітній центр протидії корупції НаУКМА – це перший в Україні науково-освітній міждисциплінарний центр, де досліджують корупцію як суспільно- політичне явище, системно навчають запобігати середовищу, що сприяє корупції, протидіяти її наслідкам. У цьому році, спільно з кафедрою політології НаУКМА відбувся вже четвертий набір на Сертифікатну програму «Міждисциплінарні антикорупційні студії», а також другий набір на Магістерську програму «Антикорупційні студії». Слухачами обох програм є представники органів державної влади і місцевого самоврядування, правоохоронних органів, державних установ, журналістської спільного, громадського сектору.  

.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна