Факультет інформатики та Moneyveo підписали меморандум про співпрацю

22 вересня декан факультету інформатики НаУКМА Андрій Глибовець та генеральна директорка компанії Moneyveo Альона Андронікова підписали меморандум.

Підписання договору передбачає розробку довгострокових програм, організацію спільних конференції, лекцій та науково-технічні проєктів. У рамках реалізації співпраці вже стартував курс «Пошукова оптимізація веб-застосувань».

«Вірю, що наша співпраця буде розширюватися, бо в нас ще багато ідей, - зазначив декан факультету інформатики Андрій Глибовець. - Разом ми зробили дуже класний курс, що стартував вдруге цього року. Це вибіркова дисципліна, за яку студенти голосують записом і 75 студентів на курсі - вагоме підтвердження».

За словами Максима Корнійчука - автора ідеї та керівника курсу, викладача та випускника («Комп'ютерні науки» БП та СП 2003, 2004) НаУКМА - курс зазнав важливої трансформації й тепер студенти не змушені обирати з обмеженого переліку тем, а особисто формують та втілюють найкращі ідеї: «У багатьох проєктів є потенціал подальшого розвитку і після завершення курсу. Переконаний, що більша частини із навчальних - може перерости в повноцінні стартапи.

Курс «Пошукова оптимізація веб-застосувань» зародився ще два роки тому, як ідея навчальної дисципліни з інтернет-маркетингу, - розповідає Максим Корнійчук. - Нині курс охоплює величезне коло тем: від, власне, пошукової оптимізації до роботи в команді та управління проєктами, пошук цільової аудиторії, користування Google Analytics та Google Ads, обрання рекламних інструментів та розподіл ресурсів тощо»

Лекторами курсу є спеціалісти від Moneyveo, котрі на практичних прикладах навчають студентів просувати застосунки в мережі. Не менш важливим є і те, що завдяки фінансовій підтримці компанії, студенти мають доступ до платних інструментів інтернет-маркетингу та використовують їх під час реалізації своїх проєктів.

Варто зазначити, що компанія Moneyveo увійшла до топ 20 найбільш інноваційних компаній України у 2019 році, а команда маркетингу, котру очолює випускник НаУКМА Максим Параска, була визнана кращою в Україні за підсумками премії Effie Awards Ukraine 2019.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна