Привітання з днем Академії від Наглядової ради НаУКМА

 

 Шановні Могилянці! 

 

405-ту річницю академії ми зустрічаємо в нових реаліях, де через коронакризу змінилися формати навчання, роботи, не кажучи вже про святкування. І хоча в стінах академії та на Контрактовій площі сьогодні немає традиційних могилянських урочистостей, є те, що дає можливість кожному з нас бути частиною свята: це відчуття приналежності до історії та цінностей Могилянки, відповідальності за збереження та продовження її культурно-освітнього спадку, і, звичайно, відповідальність за зміни в українському суспільстві, які несуть зі своїми знаннями випускники академії.

 

За свою новітню історію Могилянка випустила вже не одну генерацію сучасних талановитих лідерів у бізнесі, культурі, громадському та державному секторі – це патріоти «на практиці», і таких прикладів наша країна потребує значно більше! Складні часи вимагають нестандартних ідей і сміливих творців, здатних не просто шукати можливостей для самореалізації, а й створювати їх тут, в Україні, а значить, бути корисними і відповідальними за підвищення рівня життя – свого власного, близьких людей, нації загалом.

 

Нехай ціннісно-орієнтоване середовище Могилянки буде джерелом саме таких новаторів! Хай кожен з вас буде творцем історії свого Університету, свого міста та своєї країни. Ми відповідальні за те, яким буде майбутнє. Орієнтуючись на власні традиції та кращі практики світових університетів, ми здатні зробити нашу Альма-матер університетом майбутнього на засадах поваги, відповідальності, патріотизму, професіоналізму. Тим, хто досягнув високої планки і прагне залишатися взірцем, доводиться докладати ще більше зусиль, дивитися на декілька кроків вперед. Тож не покладаючись на те, що «час плинний, а Києво-Могилянська академія вічна», маємо робити все можливе для процвітання і визнання академії.

 

З святом!

Наглядова рада НаУКМА  

.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна