Випускник Андрій Сусленко заснував Стипендійний фонд для підтримки студентів та викладачів кафедри філософії та релігієзнавства

Андрій Сусленко, випускник НаУКМА БП “Філософія”, заснував Філософський Стипендійний Фонд (ФСФ) для підтримки викладачів кафедри філософії та релігієзнавства НАУКМА та студентів бакалаврської та магістерської програм НаУКМА з філософії. 

 

 

Нещодавно Могилянка святкувала свій день народження – нам 405 років. І для моєї сім’ї – це можливість зробити Академії подарунок, – розповідає Андрій. – Ми заснували благодійний стипендіальний фонд для студентів спеціальності “Філософія та релігієзнавство” та викладачів факультету гуманітарних наук кафедри філософії та релігієзнавства. Я дуже щасливий, що це сталося. Мені дуже приємно, що наша сім’я може докластися до розвитку освіти і науки в Україні, до того ж, підтримуючи мій рідний факультет і мою alma mater!”

 

Визначення лавреатів ФСФ відбувається у Всесвітній день філософії (третій четвер листопада кожного року), а у цьому році відзначення лавреатів заплановано на 19 грудня. Лавреати та кількість стипендій серед викладачів та студентів будуть визначатися Конкурсною комісією у складі Фундатора (голова комісії), декана факультету гуманітарних наук НаУКМА, завідувача кафедри філософії та релігієзнавства НаУКМА.

 

У конкурсі наукових та освітянських доробків за останні три роки, значущих для розвитку НаУКМА як дослідницького університету, зможуть взяти участь штатні викладачі кафедри філософії та релігієзнавства НаУКМА, які працюють у НаУКМА на постійній основі не менше трьох років (на момент визначення лауреата у поточному році).

 

У конкурсі есеїв зможуть взяти участь студенти бакалаврської (третій-четвертий роки навчання) та магістерської (перший-другий роки навчання) програм НаУКМА за спеціальністю «Філософія».  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна