КМА, Український інститут та EdEra розробили англомовний онлайн курс про Україну

«Ukraine: History, Culture, and Identities»(Україна: історія, культура та ідентичності) - це перший англомовний онлайн курс про історію України від Київської Русі і до проголошення незалежності. Лекторами курсу стали визнані українські дослідники, викладачі «Києво-Могилянської академії» — Максим Яковлєв, Вадим Арістов, Тетяна Григор'єва, Катерина Диса та Наталя Шліхта

 

Курс допоможе отримати базові знання про українську історію та культуру, а також подолає поширені стереотипи щодо України. Адже Україна — це не тільки війна і Чорнобиль. Це найбільша країна Європи, місце народження Казимира Малевича, Алли Горської, Олександра Довженка та багатьох інших талановитих і відомих на весь світ митців та діячів. Україна завжди активно впливала на глобальну історію.

 

Онлайн-курс «Ukraine: History, Culture and Identities» складається з п`яти модулів. Перший модуль про незалежну Україну читатиме викладач, завідувач кафедри міжнародних відносин, випускник НаУКМА Максим Яковлєв.

Із історією та традиціями Київської Русі та Середніх віків слухачів познайомить старший викладач кафедри історії, випускник НаУКМА Вадим Арістов.

Про українські землі у Ранньомодерну епоху розповідатиме викладачка кафедри історії НаУКМА Тетяна Григор’єва.

Керівниця Центру польських та європейських студій, викладачка та випускниця НаУКМА розповідатиме про Україну в довгому XIX столітті.

Про Україну в XX столітті розкаже завідувачка кафедри історії, випускниця Наталія Шліхта.

 

Нагадаємо, що Києво-Могилянська академія співпрацює з Prometheus та вже запустили чотири масових онлайн курси: на допомогу школярам, що готуються до ЗНО «Секрети ЗНО з англійської мови» та «Лайфхаки ЗНО з математики»; курс «Історія Києво-Могилянської академії» від Максима Яременка; «Наукова комунікація в цифрову епоху» - курс для науковців на ранніх етапах кар’єри.

Про ці та інші масові он-лайн курси від могилянців - за посиланням

.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна