Правничий факультет співпрацюватиме з міжнародною юридичною компанією CMS Cameron McKenna

 

Факультет правничих наук НаУКМА та київський офіс однієї з провідних міжнародних юридичних фірм CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang підписали меморандум про співпрацю.

 

 

Співпраця між сторонами передбачає об’єднання зусиль у таких сферах освітньої діяльності:

• створення умов для набуття студентами ефективних практичних навичок, через організацію стажування на базі CMS Cameron McKenna LLC;

• викладання окремих курсів та/або певних тем в межах курсів;

• заохочення найкращих студентів та викладачів;

• підтримка викладачів при підготовці та публікації статей у міжнародних виданнях;

• проведення спільних наукових та просвітницьких заходів (конференцій, круглих столів, тренінгів, підвищенні кваліфікації тощо).

 

«Ми дуже цінуємо, коли юристи-практики готові інвестувати набуті знання і досвід в розвиток майбутнього покоління правників. Сподіваємось на довгу і плідну співпрацю», – підкреслив Денис Азаров, декан факультету правничих наук.

 

Варто зазначити, що протягом року у рамках програми професійного розвитку «IT Law» факультет правничих наук співпрацював із CMS Ukraine. Тепер фахівці CMS Ukraine більше долучатимуться до формування практичних компетентностей студентів-правників. У січні планується запуск унікальної для Україні дисципліни «Legal Writing», яка складатиметься з низки практичних занять, спеціально розроблених юристами CMS Ukraine.

 

Нагадаємо, нещодавно факультет правничих наук підписав меморандум про співпрацю з Вищою школою адвокатури Національної асоціації адвокатів України, основною метою якого є забезпечення зв’язку між наукою і практикою, між студентами і викладачами та професійною спільнотою адвокатів.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна