25 січня відкриваємо Дні науки в НаУКМА

Традиційно, як і щороку, наприкінці січня - на початку лютого, підбиваємо підсумки цілорічної плідної дослідницької роботи науковців університету, їх внесок в науковий світовий дискурс та визначаємо ключові наукові пріоритети університету на наступний рік в рамках "Днів науки НаУКМА - 2021". 

 

Університет є дієвим учасником міжнародного наукового професійного співтовариства, активно залучений в різноманітні наукові проекти з університетами, науковими інституціями та аналітичними центрами по цілому світу, провадить дослідження, активно публікує монографії, енциклопедії, книги, підручники, навчальні посібники, цикли наукових праць. Тож "Дні науки НаУКМА" стають важливим майданчиком для рефлексії, обміну досвідом та планів на майбутнє.

Цьогоріч, ця вкрай важлива та непересічна для університету та його наукової громади подія проходитиме в онлайн форматі з 25 січня по 5 лютого, а також включатиме заходи, які будуть проходити в університеті та за його межами впродовж цілого року у форматі конференцій, семінарів, круглих столів, бізнес-форумів та інших наукових подій і заходів.

 

Програма "Днів науки НаУКМА - 2021” охоплює собою широке коло наукових напрямків та дисциплін, піднімає проблематику важливу як для успішного розвитку економіки, так і правового громадянського суспільства в Україні, позиціонує роль аналітичних центрів, а також знайомить із провідними ресурсами та методологіями для успішної наукової діяльності, комунікації та підвищення публікаційної активності науковців.

Як і в попередні роки, подія має міжнародний статус та долучає науковців із цілого світу – Норвегії, Туреччини, США та інших країн.

Цьогоріч “Дні науки НаУКМА” – це 13 конференцій, два круглих столи, два науково-практичних семінари та один бізнес-форум.

 

Детальніше із програмою “Днів науки НаУКМА - 2021” можна ознайомитись за посиланням.

 

Запрошуємо!

.

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна