Могилянка підписала Меморандум про співпрацю з компанією «Мегатрейдінг»

Підписання Меморандуму про співробітництво між Могилянкою та компанією «Мегатрейдінг», одним з лідерів швидко зростаючого енергоринку України, відкриває для сучасної молоді чудові можливості з реалізації свого потенціалу в Україні

Партнери ініціювали проведення 1-го відкритого Могилянського хакатону «Яскраві ідеї майбутніх ТОПів. Енергетика, Екологія, Суспільство», участь в якому дозволить студентам проявити свої лідерські, інноваційні, креативні та підприємницькі здібності.

«Могилянка завжди прагнула до креативних форматів співпраці з бізнесом. Впевнена, що наш спільний проект пожвавить процес створення інноваційної еко-системи навколо університету та закладе основи для розвитку дуальної освіти у перспективній сфері економіки енергетики», – зазначила в.о. президента НаУКМА Тетяна Ярошенко.

У Хакатоні візьмуть участь проектні ідеї студентів щодо створення перспективних бізнес- моделей спільного користування, розумного споживання енергії, локального впровадження ВДЕ, розвитку інфраструктури для електротранспорту, адаптивних моделей локальної переробки сміття, комерціалізації інновацій, «зеленого» підприємництва, екології людини та навколишнього середовища, соціального підприємництва.

 «Проактивність має бути підкріплена професійністю. Енергія молодості дозволяє людині ставити перед собою амбітні цілі та досягати їх не втрачаючи оптимізму та ентузіазму. Своїм завданням ми бачимо створення для молоді коридору можливостей із залученням діючих ТОПів, експертів та дослідників, які доповнять прагнення молоді в реалізації їх бізнес-ідей своїм практичним досвідом та фінансовою підтримкою», - зазначає Андрій Китаев, керівник Центру енергоменеджменту Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Хакатон є відкритим для участі партнерів та учасників, що дозволить його зробити дієвою платформою взаємодії освіти та бізнесу. У цьому форматі студенти зможуть отримати чудовий референтний досвід участі у Могилянському конкурсі проектних ідей та практичні навички командної роботи з проектами, а бізнес – залучити перспективну молодь та фінансово підтримати її бажання підвищити свій освітній та професійний рівень.

Заявки на участь у Хакатоні будуть прийматись до 20 березня 2021 року, а до участі запрошуються студенти всіх вищих навчальних закладів України.

«Професійність та інновації - це основа розвитку сучасного бізнесу, і я вважаю, що саме через долучення молоді до практичних завдань, які стоять перед бізнесом, з їх новим та креативним поглядом на звичайні речі, може дати дуже хороші результати та надати можливість вже за період навчання реалізувати свої ідеї на практиці, а бізнесу отримати нестандартні рішення вже сьогодні», - зазначає В’ячеслав Коханов, співзасновник та СЕО компанії «Мегатрейдінг».

Відкритий Могилянський Хакатон стартує вже наступного тижня, а тим часом перші могилянські студенти вже прямують на бізнес-стажування в компанію Мегатрейдінг для занурення в складний, але цікавий світ енергетичного маркетингу та активних продаж.

Прес-реліз Центру енергоменеджменту НаУКМА

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна