У НаУКМА підписали Колективний договір НаУКМА на 2021-2025 роки

Підписали Колективний договір від імені адміністрації в.о.президента Тетяна Ярошенко, а від трудового колективу - голова профспілкового комітету Лариса Кадуріна

 

Проект Колективного договору готувала робоча група, а розглядали на засіданнях ректорату, Вченої ради НаУКМА. Затвердили Колективний договір на 36-ій Академічній конференції НаУКМА 26 січня 2021 року.

 

Колективний договір є одним з основних документів, який регулює правовідносини трудового колективу у різних сферах, - пояснює начальниця юридичного відділу НаУКМА Світлана Сироткіна. - Колективний договір визначає взаємні зобов’язання адміністрації та трудового колективу щодо трудових і соціально-економічних відносин, узгодження інтересів відповідно до профільного законодавства.

Важливо, що Колективний договір спрямований на забезпечення і реалізацію автономії та самоврядності Університету як необхідних передумов його подальшого ефективного розвитку”.

 

Колективний договір у новій редакції враховує зміни у законодавстві та зацікавленість у створенні трудових, фінансових та соціальних умов для поліпшення роботи працівників різних категорій.

 

Як зазначає в.о. президентка НаУКМА Тетяна Ярошенко у новій редакції є чимало важливих новацій: “Зокрема, Колективним договором передбачено можливість працювати за гнучким, дистанційним режимом роботи, отримувати творчі відпустки, відпустку за ненормований режим роботи у максимальному розмірі тощо”.

 

Після повідомної реєстрації Колективний договір буде надано всім підрозділам і оприлюднено на сайті НаУКМА.  

.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна