Набір на програму підвищення кваліфікації з комунікацій від Києво-Могилянської школи врядування

Програма «Комунікації в демократичному врядуванні» передбачена для представників органів державної влади, місцевого самоврядування та громадського сектору і має на меті сформувати практичні навички для здійснення комунікаційної діяльності в органах влади.

 

Для участі в програмі необхідно зареєструватись.

Подача заявок на програму триває до 21 лютого 2021 року.

 

 

 

Кількість місць обмежена – 15 осіб.

 

Участь в програмі для слухачів безкоштовна та здійснюється за підтримки проєкту «University Partnership for Pre-Service and In-service Training in Government Communications» між НаУКМА та Indiana University. Форма навчання за програмою – дистанційна (дозволяє поєднувати роботу та навчання). Один курс тривалістю три тижні передбачає лекції, що проходитимуть у вечірній час та будуть доступні для перегляду у режимі відеозапису та практичні завдання.

 

Відбір учасників з 22 по 28 лютого. Навчання стартує 1 березня, а триватиме програма з до 13 червня 2021 року та включатиме п`ять курсів:

1. Взаємодія уряду, бізнесу та громадянського суспільства;

2. Доступ до інформації;

3. Стратегічні комунікації;

4. Професійний розвиток;

5. Управління конфліктами. Медіація та діалог

 

За словами керівника Києво-Могилянської школи врядування Валерія Тертички, на сьогодні в Україні не сформовано комплексної системи комунікаційної діяльності в органах влади, відсутнє розуміння функціонування та необхідності застосування комунікаційної складової в суспільному секторі, а також існує брак фахівців, які зможуть якісно забезпечити виконання цих функцій.

«Саме існування таких проблем і спонукало нас свого часу відкрити у KMSGov Магістерську програму «Комунікації в демократичному врядуванні», яка цього року успішно забезпечила перший набір студентів. Саме в рамках цієї програми ми проводимо підвищення кваліфікації для державних службовців, які уже працюють та потребують цих знань», - зазначив Валерій Тертичка.

 

За результатами навчання учасники, які пройдуть усі п`ять курсів отримають сертифікат про підвищення кваліфікації (п`ять кредитів ЄКТС).

 

Нагадаємо, що у Могилянці діє перша в Україні магістерська програма з комунікацій в демократичному врядуванні, розроблена в рамках спільного академічного проекту НаУКМА з Indiana University (США). Програмою передбачена можливість отримати стипендію на відшкодування до 100% вартості навчання. Більше про магістерську програму «Комунікації в демократичному врядуванні читайте за посиланням

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна