Студенти Аліна Семенова та Павло Прохоров отримали стипендії від Arzinger

Студентка першого курсу БП «Право» Аліна Семенова стала лауреаткою стипендії для студентів першого курсу «Право» від юридичної компанії Arzinger. 

Студент четвертого курсу БП «Право» Павло Прохоров отримав відзнаку за наукову активність. 

 

 

«Обрання права як майбутнього захоплення й подальшої професії відбулося для мене несвідомо. Більш того, у малому віці я стала свідком недоліків міжнародного права, а саме недотримання норм цього права однією з країн-підписантів Будапештського меморандуму, – ділиться своєю історією студентка першого курсу Аліна Семенова. –

Відтоді я активно долучалася до ознайомлення з правозахисними організаціями на території України, почала знімати документальні фільми про права людини, брала участь у європейських та американських освітніх програмах із метою дослідження міжнародних правових механізмів у дії.

Могилянка - це колиска національно свідомих студентів України, які прагнуть до змін як внутрішніх, так і в усій країні, та не бояться викликів та сміливих рішень. Це простір толерантності, свободи думок та втілення найсміливіших ідей разом із однодумцями, тому я впевнена, що зробила правильний вибір і протягом свого навчання намагатимусь зробити гідний внесок в її розбудову».

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«НаУКМА свого часу я обрав через рекомендації шкільних вчителів та друзів, вони казали, що якщо я хочу отримати якісні знання в Україні, то це лише Могилянка. Їх слова справдились, і жодного разу за 4 роки я не пожалкував про свій вибір.

Протягом трьох років старанно та наполегливо навчався, що підтверджується відмінними успіхами (свідченням цього є високий середньозважений рейтинговий бал – 95+). Перебуваючи за програмою мобільності в Туринському університеті, я вивчав курси корпоративного права та конкурентного права Європейського Союзу.

Після повернення в Україну планую знайти роботу, пов’язану з конкурентним/корпоративним правом. У майбутньому планую надалі продовжувати свою наукову діяльність шляхом написання наукових статей. Головне, аби вони мали практичне значення, а не виключно теоретичне».

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Іменний студентський стипендіальний фонд ARZINGER засновано в 2018 році. Юридична компанія ARZINGER є одним із визнаних лідерів юридичного ринку України та успішно працює вже понад 18 років. Компанія багато уваги приділяє розвитку юридичної професії та молодих спеціалістів, плідно співпрацює з провідними університетами в юридичній галузі, запроваджує стипендії, провідні юристи компанії проводять лекції та діляться досвідом зі студентами.

Серед цінностей ARZINGER – відповідальне лідерство та любов до своєї професії, тому розвиток молоді – це її внесок у майбутнє України.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна