НаУКМА підписав Меморандум про співпрацю з групою компаній «Октава Капітал»

2 квітня 2021 року Національний Університет «Києво-Могилянська академія» та «Октава Капітал» підписали Меморандум про співпрацю щодо реалізації наукових, освітніх та інноваційних проектів, створення умов для розвитку інноваційних та технологічних бізнесів в Україні.

Напрямами співпраці сторони визначили:

· здійснення науково-практичних досліджень в інтересах сталого розвитку України;

· напрацювання перспективних економічних моделей,

· організацію платформи дуальної освіти для інтеграції студентів в операційні бізнес-процеси з розробки, пілотування, маркетингового просування та продажу продуктів/послуг для муніципальних та регіональних проектів.

«Києво-Могилянська академія традиційно підтримує та використовує інноваційні технології, як у навчанні, так і в наукових дослідженнях, – зазначила Тетяна Ярошенко, в.о. Президента НаУКМА. – Ми відкриті до співпраці з компаніями, котрі готові підтримувати розвиток новітніх підходів української освіти, і яким наукові результати Могилянки можуть стати у нагоді у  R&D-планах. Дослідницька стратегія НаУКМА полягає у розвитку науково-технічної та інноваційної діяльності,  ефективному  та раціональному використанні наукового потенціалу, комерціалізації результатів наукових досліджень. Все це неможливо впроваджувати лише силами університету, тому ми будуємо та розвиваємо мережу партнерства з бізнесом».

«Ми надзвичайно раді можливості підтримати освітні ініціативи Києво-Могилянської академії, особливо з огляду на специфіку підготовки фахівців університету, що повністю збігається з напрямками діяльності підприємств нашої групи компаній. Молоді інженери, економісти, правники, управлінці, випускники Могилянки – це потужний кадровий потенціал України. Сподіваємося, експертиза наших фахівців-практиків стане саме тим «секретним інгредієнтом», що, завдяки синергії наукових напрацювань Академії та понад 30-річного досвіду нашої групи компаній, створить нове «технологічне диво» в нашій країні», – зазначила Тетяна Андріанова, CEO «Октава Капітал».

Співпраця НаУКМА з ГК «Октава Капітал» розпочнеться з участі експертів групи компаній у Могилянському Відкритому Хакатоні, що відбудеться у квітні поточного року. Зокрема, фахівці ГК «Октава Капітал» візьмуть участь в роботі журі Хакатону, також запланована всебічна підтримка як переможців заходу, так і інших освітніх ініціатив НаУКМА у напрямах інформаційних технологій, кібербезпеки, кіберзахисту.

Нагадуємо, що до 14 квітня 2021 року триває реєстрація для участі в Могилянському Відкритому Хакатоні. Детальна інформація та реєстрація

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна