НаУКМА оголошує конкурс на вакантні посади

Києво-Могилянська академія оголошує конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників у 2021 році.

 

Термін прийому документів на конкурс – з 12 квітня до 12 травня 2021 року.

Повний перелік вакансій за посиланням.

 

Серед вакантних посад:

директор наукової бібліотеки НаУКМА,

завідувач кафедри маркетингу та управління бізнесом,

завідувач кафедри фізичного виховання,

завідувач кафедри психології та педагогіки,

завідувач кафедри «Школа соціальної роботи» та «Школа охорони здоров’я».

 

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на заміщення вакантних посад:

Посада завідувач кафедри - вчене звання професора або доцента за профілем кафедри, науковий ступінь, стаж роботи у ВНЗ не менше п'яти років, володіння українською та англійською мовами, навички роботи на комп`ютері. 

 

Посада професор - науковий ступінь доктора наук, учене звання професора чи доцента за профілем кафедри, досвід роботи у ВНЗ не менше п`яти років, володіння українською та англійською мовами, навички роботи на комп`ютері.

 

Посада доцент - науковий ступінь кандидата наук за профілем кафедри, досвід роботи у ВНЗ не менше п`яти років, володіння українською та англійською мовами, навички роботи на комп`ютері.

 

Посада старший викладач - науковий ступінь кандидата наук за профілем кафедри або досвід роботи у ВНЗ не менше двох років та/або докторанти програм PhD, володіння українською та англійською мовами, навички роботи на комп`ютері.

 

Посада асистент - випускники аспірантури чи магістерських програм, володіння українською та англійською мовами, навички роботи на комп`ютері.

 

Посада директор наукової бібліотеки - науковий ступінь кандидата наук за фахом (бібліотекознавство, бібліографознавство, історія книги, соціальні комунікації), досвід роботи в бібліотеках на керівних посадах не менше семи років, підвищення кваліфікації, наукові публікації за фахом, володіння українською та англійською мовами.

 

З Положенням «Про порядок обрання та прийняття на роботу науково-педагогічних працівників НаУКМА» можна ознайомитись у розділі нормативні документи НаУКМА та доступ до публічної інформації за посиланням.

Документи на заміщення посад професора, доцента, старшого викладача, асистента подаються в деканати відповідних факультетів;

документи на заміщення посад «директор наукової бібліотеки» та «завідувач кафедри» подаються в ауд. 1-207 О.І. Куценко тел. (044) 463-59-28, адреса електронної пошти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Документи подаються за адресою: 04070 м. Київ, вул. Г.Сковороди, 2.

 

Конкурсантів просимо звернути увагу, що перевага на заміщення посад «завідувач кафедри», «професор», «доцент», «старший викладач», «асистент» буде надана кандидатам, які мають публікації у виданнях, що індексуються у Scopus та Web of Science Core Collection.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна