Родина Володимира Полтавця заснувала Poltavets Social Work Award

Для підтримки діяльності студентів Школи соціальної роботи імені Володимира Полтавця, а також для визнання досягнень засновника Школи, видатного лікаря, вченого та педагога Володимира Полтавця, у 2021 році родиною Полтавців ініційовано заснування Poltavets Social Work Award - премію на підтримку діяльності Школи соціальної роботи. 

 

«Наша родина хоче підтримати суспільно важливу справу, яку започаткував Володимир Полтавець, – розповідає співзасновник відзнаки Іван Полтавець, керуючий партнер Stober, Poltavets & Associates. – Цього року відзнака присвячена суспільно важливим темам: проблемам ізоляції та віддаленої роботи. Вірю, що випускникам Школи соціальної роботи ім. В. Полтавця є що запропонувати суспільству. Сподіваюся, що відзнака допоможе зробити їхню експертизу більш видимою та затребуваною.

Також сподіваюся, що і інші сім'ї і випускники засновуватимуть візднаки і стипендії на підтримку студентів та викладачів».

 

Взяти участь у конкурсі на здобуття Poltavets Social Work Award можуть усі студенти Школи соціальної роботи ім. В. Полтавця. Студенти можуть брати участь в конкурсі як особисто, так і групами до чотирьох осіб. Одна особа може брати участь в конкурсі на здобуття премії лише один раз – особисто або у складі групи.

 

Для участі в конкурсі на здобуття потрібно представити:

1) дизайн проєкту, спрямованого на подолання негативних наслідків ізоляції населення Подолу у м. Києві;

2) дизайн проєкту, спрямованого на підвищення корпоративного добробуту в умовах віддаленої роботи.

 

Усі аплікації мають бути надіслані на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 9:00 ранку за київським часом 11 травня 2021 року. Детальні умови участі та вимоги до аплікацій.

 

Професор, доктор медичних наук Володимир Іванович Полтавець (1941-1999) був засновником та керівником Школи соціальної роботи НаУКМА. Він прийшов працювати в Академію ще у 1993 році, переїхавши до Києва із Дніпра. Володимир Іванович працював на посадах провеста, проректора з наукової роботи, голови Вченої ради, декана, завідувача кафедри «Школи соціальної роботи», котру він створив у 1994 році.

Реалізував численні міжнародні проєкти, редагував переклади книг та праць іноземних науковців, був кореспондентом-редактором Британського психіатричного журналу.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна