Визначено переможиць програми Мотиваційні гранти для викладачів КМА

Переможицями у 2020-2021 навчальному році стали: 

Ірина Мажак, кандидатка соціологічних наук, викладачка кафедри соціології (Базовий курс) та Ярослава Федорів, кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри англійської мови (Інноваційний курс педагогічної майстерності).

Програма підтримки «Мотиваційні гранти для викладачів КМА», запроваджені Асоціацією випускників НаУКМА.

Цьогоріч переможців обирали серед учасників двох курсів Програми підвищення кваліфікації викладачів, які провадить Центр забезпечення якості освіти НаУКМА.

Один із головних критеріїв для обрання переможця - презентація проєкту курсу, оновленого за результатами та новими методиками з курсів Програми підвищення кваліфікації.

 «Наша Програма підвищення кваліфікації передбачає досить серйозну залученість учасників, адже, окрім активної участі у заняттях, викладачі виконують домашні завдання на платформі DistEdu, відвідують лекції колег та готують фінальні проєкти, - розповідає Ольга Бершадська, керівниця Центру забезпечення якості освіти НаУКМА. - Ми розуміємо, що це виклик для викладача - знайти час на мотивацію для свого професійного росту, поєднувати навчання студентів та своє власне, провадити наукову роботу і “не зійти з дистанції”. Тому разом з Костянтином Пересєдовим, президентом Асоціації випускників НаУКМА, ми подумали, що премія може стати заохоченням, додатковим стимулом до наполегливої роботи на курсі».

Нагадаємо, Центр забезпечення якості освіти НаУКМА створений у 2016 році й забезпечує внутрішній контроль якості освіти в університеті.

Сама Програма підвищення кваліфікації підтримується та фінансується Асоціацією випускників НаУКМА.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна