Перемоги могилянських спудеїв на міжнародних та всеукраїнських конкурсах

Могилянські магістри спеціальності «Екологія» презентували свої дослідження на всеукраїнських та міжнародних конкурсах:

Костянтин Клименко отримав 2 місце за свою роботу з теми «Природоохоронне фінансування як складова сталого розвитку територій» на Міжнародному конкурсі «Економіка» (м.Кременчук, Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського).

Анна Корягіна здобула 3 місце з роботою на тему «Енергетична безпека України: «зелений» чи «коричневий» сценарій» на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт студентів «Економіка природокористування та охорона навколишнього середовища» (м.Кременчук, Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського). 

Анастасія Заруба посіла 2 місце з працею на тему «Моделювання динаміки утворення відходів в Україні: сучасний стан та перспективи» на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт студентів «Менеджмент природоохоронної діяльності» (м.Одеса, Одеський державний екологічний університет).

Науковими наставниками студентів були доцентка Лідія Горошкова та професор Євген Хлобистов.

На XVІI Міжнародній науковій конференції «Молодь і поступ біології» студентка магістерської програми «Молекулярна біологія» Вікторія Плигун здобула дипломом І ступеня за наукову роботу на тему «Аналіз мікро- та макроспорогенезу в гібридів між лініями пшениці м’якої з інтрогресіями від Ambliopyrum muticum та сортами пшениці м’якої».

Студентка розповіла, що ще з дитинства захоплювалась вивченням об’єктів природи й вирішили після школи йти поглиблювати свої знання в Могилянку. Зараз Вікторії цікаво досліджувати матеріали з якими вона працює, перехід від фенотипу до змін у геномі та механізмів такого явища, саме тому вона обрала наукову програму «Молекулярна біологія».

А команда в складі студенток факультету правничих наук НаУКМА Катерини Горбатюк, Анастасії Козяк, Ангеліни Татарікової та Анни Тимошенко, одержала нагороду за найкраще письмове звернення на перших змаганнях із суддівської етики у Вищому антикорупційному суді. У форматі moot court наші студентки моделювали розгляд дисциплінарної скарги у Вищій раді правосуддя.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна