Фінал Першого Могилянського Хакатону

3 червня 2021 року відбувся фінал Першого Могилянського Відкритого Хакатону (МВХ).

photo 2021 06 07 18 37 03

Перший Могилянський Відкритий Хакатон було організовано разом із компанією «Мегатрейдінг» (Київ) та за підтримки Мультисервісної міжнародної платформи «DYLYVER» (London,UK), Асоціації Експертів сталого розвитку (ASDE), групи компаній «Октава Капітал», ЛИКО Холдінгу та FAVOR PARK HOTEL (Київ), Baumit Ukraine, HUB4.0 (Київ), ELMOB (Київ), GreenCert GmbH (Відень, Австрія) та Асоціації випускників НаУКМА.

Учасників та гостей заходу привітали в.о. президента НаУКМА Олександра Гуменна, СЕО та співзасновник компанії «Мегатрейдінг» В’ячеслав Коханов, директор департаменту МінРегіону України Дмитро Петрунін, а також лідери команди Хакатону - Андрій Китаєв та Ніна Чала.

Переможцем 1-го Могилянського Відкритого Хакатону став проект «Програма комерціалізації інновацій «Brama», який презентувала студентка Могилянки – Христина Кука. Переможниця отримає від організаторів грант на покриття 1-року навчання на бакалаврській програмі НаУКМА.

2-місце на Відкритому Могилянському Хакатоні зайняла команда КПІ ім. Ігоря Сікорського та Вінницького державного педагогічного університету з проєктом комплексного аналізу трафіку об'єктів комерційної нерухомості, яка у повному складі отримала пропозицію на працевлаштування від групи компаній «Октава Капітал» (Київ).

3-місце на Хакатоні зайняла команда проекту Київського національного університету імені Тараса Шевченка «Багатофункціональний додаток «Treestyle», яка отримала сертифікат на роботу у мережі коворкінгів компанії HUB4.0 (Київ).

Також були відзначені учасники команд Гімназія 107 Введенська за проєкт «Освітня платформа Stuber» та команда студентів НаУКМА із проєктом «Студентський кооператив».

Частина фіналістів Могилянського Відкритого Хакатону стануть його амбасадорами на Могилянській Школі Майбутніх Лідерів, яку буде проведено у липні поточного року. 

Варто зазначити, що під час першої частини Хакатону учасники презентували свої проекти перед менторами з бізнесу, а під час другої - у змішаних складах, поруч із командою журі, брали участь в бізнес-симуляції «Інвестиції в розвиток твого міста».

photo 2021 06 07 18 39 13

Команди Хакатону отримали в управління невеличке українське місто Сонячне та мали вибудовати пріоритети для його розвитку. Після презентації напрацювань командної роботи всі учасники бізнес-симуляції отримали заохочувальні призи від компанії Baumit Ukraine.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна