25 червня — засідання 37 сесії Академічної конференції

25 червня 2021 року об 11:00 годині в дистанційному форматі з використанням MS Teams відбудеться засідання 37 сесії Академічної конференції Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Відповідно до Наказу НаУКМА в порядку денному розглядатимуться питання:

1. Про схвалення Статуту НаУКМА в новій редакції (доповідач: О. В. Гуменна, в. о. президента НаУКМА, співдоповідач: С. О. Сироткіна, начальник юридичного відділу).

2. Про знесення змін до Положення про Вчену раду НаУКМА (доповідач: Л. І. Кострова, голова Вченої ради).

3. Різне.

Проєкт Статуту НаУКМА, підготовлений робочою групою та схвалений на спільному засіданні ректорату та Вченої ради НаУКМА, можна переглянути тут.

Після розгляду і схвалення Академічною конференцією проєкт Статут буде направлено до Міністерства освіти і науки України для затвердження у встановленому порядку.

Зміни до Положення про Вчену раду розглянуто і схвалено на засіданні Вченої ради.

Запрошуємо делегатів приєднуватися до засідання не пізніше 10:45 для реєстрації. Посилання для входу, делегати отримали на особисті електронні скриньки.

Запитання, пропозиції, зауваження можна висловлювати під час засідання усно або письмово у чаті, або надсилати до 09:00 години 25 червня на електронні адреси Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та/або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна