Стипендійна програма ім.Василя Кисіля для студентів 1 року навчання магістерської програми "Право"

Оголошується конкурс на стипендійну програму імені Василя Кисіля для осіб – вступників на магістерську програму «Право» за бюджетною/контрактною формою навчання.

 

Критерії для участі: 

Стипендія надається студенту або студентці 1 року навчання магістерської програми “Право”, який/яка має вступний рейтинг не менше 180 балів та засвідчив/засвідчила своє прагнення провадити наукові дослідження з актуальних правових проблем і планує висвітлювати результати такого дослідження у курсовій та кваліфікаційній роботах.

 

Для участі у конкурсі подається не пізніше 20 серпня:

  • заява про участь у конкурсі із зазначенням адреси проживання, електронної адреси та номера мобільного телефон (поданням такої заяви конкурсант/конкурсантка надає згоду на обробку персональних даних);
  • мотиваційний лист з обґрунтуванням участі в конкурсі;
  • CV до якого можуть додаватися копії документів, що посвідчують здобутки конкурсанта/конкурсантки;
  • дослідницька пропозиція;
  • сертифікат, що підтверджує знання іноземної мови на рівні С1 і вище;

 

Дослідницька пропозиція є авторським науковим текстом, що передбачає виклад конкурсантом/конкурсанткою бажаної теми дослідження за такою структурою: обгрунтування актуальності теми; загальна характеристика стану наукової розробки теми; визначення предмета дослідження та формулювання дослідницького питання (мети і завдань дослідження); методологічні засади дослідження.

 

Перевагами буде вважатися:

  • наявність публікацій вітчизняних фахових виданнях;
  • участь у конференціях із виступом та публікацією тез.

 

Істотною перевагою буде вважатися:

  • наявність публікації у рецензованих фахових виданнях країн ЄС або та/або ОЕСР.

 

Відбір кандидатів відбуватиметься у два тури:

  1. Конкурс за результатами заявок;
  2. Співбесіда із конкурсною комісією. Кандидатам, які пройдуть у другий тур відбору, буде додатково повідомлено час та місце співбесіди.

 

Засновник стипендії – Фонд пам’яті Василя Кисіля, заснований у липні 2020 року юридичною фірмою «Василь Кісіль і Партнери». Мета Фонду – сприяти створенню української школи міжнародного приватного права і підтримувати молодих науковців та студентів.

 

Якщо Ви бажаєте стати учасником стипендійної програми ім. Василя Кисіля і відповідаєте зазначеним критеріям, заповніть заявку на участь у конкурсі.

 

Контакти: Азаров Денис Сергійович, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна