Визначено стипендіаток Асоціації випускників НаУКМА

 

01 серпня відбулися співбесіди з кандидатами/ками на здобуття стипендій імені Мирослава Осадчука та Асоціації випускників НаУКМА. У відборі взяло участь 27 абітурієнтів/ок.

 

 

Результати конкурсу такі:

- стипендію імені Мирослава Осадчука отримали Дар’я Заборовець (Фінанси, банківська справа та страхування) та Іванна Кабка (Культурологія);

- стипендію Асоціації випускників НаУКМА виборола Владислава Мазій (Комп’ютерні науки).

 

Після першої сесії представники Асоціації перевірять, чи виконують студентки вимоги стипендії. А це, зокрема: високі академічні показники, волонтерська участь у проєктах Асоціації та Могилянки, виконання вимог Корпоративної угоди та дотримання академічної доброчесності.

 

“Побачивши, що мені не вистачило десятої балу для бюджету, я, звичайно, засмутилася, однак, на щастя, існує стипендія Асоціації випускників. Для здобуття стипендії потрібно пройти співбесіду, яка, до речі, була однією з найцікавіших у моєму житті. Попри те, що я очікувала звичайні питання про себе та певну перевірку знань, найважливішими виявилися просторове мислення, логіка та здатність до креативу. Мені довелося замислитися над етапами колонізації Марсу, створити ідеї для власного фільму та згадати досвід роботи в різних життєвих ситуаціях. Для мене ця стипендія – знак того, що люди, які пройшли шлях навчання в НаУКМА, вірять у мене. Я вдячна за можливість стати студенткою найкращого вишу в Україні. Відтепер обіцяю докласти всі зусилля, аби виправдати очікування та показати якнайкращі успіхи в навчанні!” – ділиться враженнями одна з лавреаток стипендії Дар'я Заборовець.

 

Нагадаємо, Асоціація випускників НаУКМА вже третій рік поспіль оголошує про три стипендії для вступників на бакалаврські програми Могилянки на навчання за контрактом.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна