Асоціація випускників НаУКМА оголошує конкурс на отримання стипендії імені Андрія Мелешевича

Стипендії призначені для студентів, які навчаються на магістерських програмах НаУКМА, на покриття вартості навчання. 

 

1. Стипендія імені Андрія Мелешевича для студента (-ки) магістерської програми Міждисциплінарного науково-освітнього центру протидії корупції НаУКМА (ACREC) “Антикорупційні студії”, спеціальність 052 Політологія.

2. Стипендія імені Андрія Мелешевича для студента (-ки) магістерських програм Києво-Могилянської школи врядування імені Андрія Мелешевича та Факультету правничих наук НаУКМА (спеціальності 081 Право; 281 Публічне управління та адміністрування).

 

У 2021-2022 навчальному році, стипендія імені Андрія Мелешевича оголошується лише для студентів Магістерської програми “Антикорупційні студії”.

 

Що передбачає стипендія?

Стипендія передбачає покриття від 50 до 100% (в залежності від наявних коштів) вартості навчання на другому році на одній із вказаних Магістерських програм.

Максимальний розмір стипендії імені Андрія Мелешевича – повна оплата другого року навчання на одній з Магістерських програм.

 

Критерії та вимоги до претендентів:

● навчальний рейтинг студента (-ки) за результатами першого року навчання на вищезазначених магістерських програмах має бути не нижче 86 балів;

● студент (-ка) має подати онлайн-заявку та мотиваційний лист, який би розкривав його/її подальші плани щодо використання набутих знань і компетенцій після завершення навчання у НаУКМА;

●студент (-ка) має показати наявність громадської, волонтерської, наукової та/або іншої позанавчальної суспільної активності;

● студент (-ка) має розуміти та поділяти цінності НаУКМА;

● студент (-ка) повинен пройти співбесіду зі Стипендіальною Комісією. Процедура вибору отримувачів стипендій:

● з 1 по 11 вересня до 23:59, студент (-ка) подає онлайн-заявку та додає до неї мотиваційний лист у вигляді pdf файлу обсягом до 3000 знаків не рахуючи пробілів (12 кегель, 1,5 інтервал).

 

Заявки подані раніше чи пізніше вказаного терміну до розгляду не приймаються.

● 13-14 вересня Стипендіальна Комісія розглядає заявки, формує short-list претендентів та запрошує останніх на співбесіду.

● 15-17 вересня Стипендіальна Комісія проводить особисті (з урахуванням об'єктивних обставин можливі онлайн-інтерв'ю) співбесіди з претендентами з short-list. Своє рішення Стипендіальна Комісія оголошує у той же день. Рішення Комісії оскарженню не підлягає.

● після 17 вересня, Асоціація перераховує кошти НаУКМА у рахунок оплати вартості навчання за контрактом стипендіатів.

 

Переможці конкурсу стипендій зобов’язані:

● брати волонтерську участь у проектах Асоціації, НаУКМА та ACREC;

● дотримуватися умов Корпоративної угоди та положення про академічну доброчесність НаУКМА.

 

За додатковою інформацію просимо звертатись до Координатора Стипендії Білецького Андрія Володимировича, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Про стипендію:

Стипендія імені Андрія Мелешевича – спільна ініціатива Асоціації випускників НаУКМА, Міждисциплінарного науково-освітнього центру протидії корупції НаУКМА (ACREC), Факультету правничих наук НаУКМА та Києво-Могилянської школи врядування імені Андрія Мелешевича.

 

Андрій Мелешевич – третій президент НаУКМА (2014-2019), декан факультету правничих наук (2005-2014), професор кафедри загальнотеоретичного правознавства та публічного права, відомий правник та дослідник, заслужений юрист України.

Пан Андрій виступав одним з ідейних натхненників створенням центру ACREC та Києво-Могилянської школи врядування.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна