Набір нової групи ветеранів і ветеранок АТО/ООС на програму “Кіберзахисники”

Розпочався відбір учасників на другий потік безкоштовного навчання у програмі професійного розвитку у сфері кібербезпеки та реінтеграції для ветеранів АТО/ООС «Кіберзахисники».

 

Програма «Кіберзахисники» розроблена та реалізується CRDF Global в Україні за підтримки Державного Департаменту США. Фахівці з Національного університету “Києво-Могилянська академія” надають підтримку в соціальній адаптації та реінтеграції учасників у нову професію, допомагають ветеранам розвивати нові технічні, аналітичні, комунікаційні та особистисні навички, необхідні для реінтеграції в суспільство та нову професію.

 

До участі в програмі запрошуються ветерани та ветеранки з усієї України, які прагнуть реалізувати свій поклик продовжувати захищати Україну й у цивільному житті. Рівень освіти та місце проживання не мають значення. Навчальний процес триватиме здебільшого дистанційно. Усі офлайн-події будуть відбуватися лише в тому випадку, якщо це не буде заборонено Урядом України та із суворим дотриманням усіх рекомендованих ВООЗ та МОЗ України заходів для мінімізації ризику захворювання на COVID-19.

 

Реєстрація триватиме до 24 вересня 2021 року.

Навчання 60 учасників другої групи розпочнеться 11 жовтня 2021 року й триватиме шість місяців.

 

Подати заявку можна за лінком.

.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна