KMA Alumni збирають кошти для стипендії ім. А. Мелешевича

 

Асоціація випускників НаУКМА розпочинає збір коштів для стипендії на честь Андрія Мелешевича.

 

Стипендія покриватиме рік навчання для талановитих студентів, які мають успіхи в навчанні та активну соціальну позицію. Всього заплановано зібрати 1,5 млн грн. Фандрайзингова кампанія триватиме до 11 квітня 2022 року.

 

Справою всього життя Андрія Мелешевича була якісна освіта для студентів. Дружина Андрія Мелешевича Світлана Коваленко згадує: ‘’Він щиро вважав, що змінити світ на краще можуть освічені, активні люди. Тому свої знання, невичерпну енергію та душу Андрій щедро віддавав студентам”.

 

Стипендія — це підтримка тих студентів, хто творить зміни.

 

Для кого стипендія?

Стипендія розрахована на трьох студентів/ок магістерських програм Києво-Могилянської школи врядування імені Андрія Мелешевича, Факультету правничих наук НаУКМА та програми “Антикорупційні студії”. З цими програмами безпосередньо пов’язаний Андрій Мелешевич. Він був деканом правничого факультету, допоміг створити сертифікатну програму “Антикорупційні студії” та завдяки йому з’явилася Києво-Могилянська школа врядування.

Стипендія для одного/ієї студента/ки покриватиме рік навчання на програмі.

 

Чому потрібно зібрати 1,5 млн грн?

Асоціація випускників НаУКМА діє за системою ендавменту: внески збираються в один грошовий фонд і не витрачаються, натомість використовуються лише накопичені відсотки. 1,5 млн дозволяють отримати 150 тис грн – саме стільки потрібно щороку для покриття трьох стипендій.

 

Будь-який внесок — це продовження справи Андрія Мелешевича.

Зробити внесок можна на сайті.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна