Освітні пропозиції від НаУКМА для громадян Білорусі

весняний семестр 2021/22 н. р.

 

За спільною ініціативою Національного університету “Києво-Могилянська академія”, Громадської організації “Free Belarus Center” та Міжнародного фонду “Відродження” в осінньому семестрі в Могилянці, в якості слухачів, почали навчатися 12 громадян Білорусі, котрі вимушені були виїхати зі своєї країни у зв’язку із переслідуваннями диктаторського режиму.

 

Зважаючи на ситуацію у сусідній країні, Могилянка, за фінансової підтримки СЕО венчурного фонду Flyer One Ventures Віталія Лаптенка, запрошує нову когорту білоруських громадян, котрі вже виїхали в Україну або планують такий переїзд до кінця 2021 року, долучитися до навчання у весняному семестрі 2021/22 навчального року!

Тривалість навчання — 4-6 місяців (січень — червень 2022 року).

 

Освітні пропозиції, відкриті для слухачів-білорусів:

— вивчення курсу “Українська мова в контексті” (змішаний очно-заочний формат навчання) та / або — вивчення декількох дисциплін НаУКМА ( до 10 кредитів ЄКТС) згідно із вибраним напрямом.

Навчання буде відбуватися очно або дистанційно, залежно від епідеміологічної ситуації в Києві і відповідних рішень університету.

Відкриті напрями:

• IT, право, політологія, антикорупційні студії (сертифікатна програма), маркетинг, менеджмент, фінанси, екологія, історія (список може доповнюватися, слідкуйте за оновленнями!).

 

Додатково слухачам-білорусам буде запропоновано проживання у гуртожитку НаУКМА (за умови виконання всіх санітарно-епідеміологічних вимог), а також, за потреби, міграційна підтримка.

 

За результатами співбесіди, найбільш мотивовані пошукачі отримають стипендії від Віталія Лаптенка для сплати за навчання і, за потреби, проживання в гуртожитку НаУКМА.

 

Термін подання заявок для навчання у НаУКМА — до 10 грудня 2021 року.

Співбесіди щодо отримання стипендіальної підтримки — попередньо 10-15 грудня 2021.

Заявка на навчання і отримання стипендії — за посиланням.

 

З питаннями і за додатковою інформацією просимо звертатися до Лариса Човнюк, відділ міжнародного співробітництва НаУКМА (e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , =38 066 916 21 92).

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна