Троє могилянців стали переможцями цьогорічного конкурсу програми “Всесвітні студії»

Його проводить Фонд Віктора Пінчука

Умови конкурсу передбачають продовження навчання у ТОП-200 кращих університетів світу, а по закінченні – обов’язкову 5-річну працю за фахом в Україні.

Євгенія Слугіна (ФЕН, МП-2), Сергій Чумаков (МП-2, ФСНСТ), Ольга Синьоверська (ФПрН, МП-2) були в числі 19 переможців, обраних серед кращих студентів України. Євгенія їде на навчання до Норвезької школи економіки (Norwegian School of Economics), Сергій – до Маастрихтського університету (Maastricht University), Ольга – до Піттсбурзького університету (University of Pittsburg, USA).

«Всесвітні студії» - освітній проект Фонду Віктора Пінчука, спрямований на формування нового покоління української професійної еліти.

Проект пропонує студентам-переможцям конкурсу фінансову підтримку для отримання магістерського ступеню у найкращих університетах світу, в першу чергу, в галузях, які є пріоритетними для подальшого розвитку України. На 2012 такими галузями є: право та державне управління, довкілля та екологія, сільське господарство, альтернативна енергетика, аерокосмічна інженерія.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна