Презентація ключових результатів проєкту «Трансформація університету шляхом комплексної діагностики»

8 грудня 2021 року відбулася презентація та обговорення проєкту «Трансформація університету шляхом комплексної діагностики» для могилянської спільноти, який зроблено на основі діагностики від EY. 

Проєкт втілювався за підтримки БФ «Повір у себе» та Посольства Швейцарії в Україні.

 

У межах проєкту здійснювався аналіз стратегії, системи управління університетом, фінансами, персоналом, аналіз ефективності адміністративної та організаційної структур університету. За підсумками дослідження розроблена дорожня карта змін та інструменти їхнього впровадження, сформована цільова модель управління та визначені точки розвитку.

 

Проєкт передбачає також підготовку та поширення рекомендацій для інших українських університетів, які йдуть шляхом трансформації. Тому розроблені також рекомендації щодо необхідних змін у законодавстві задля підвищення ефективності діяльності вищих навчальних закладів.

 

Трансформація - це проєкт про необхідні зміни, яких наразі потребує наша Академія та які вже розпочалися в контексті розбудови інноваційної екосистеми сталого розвитку НаУКМА. Ще один проєкт змін - це науково-технологічний парк, який ми розробляємо з нашими партнерами Бюро інвестиційних програм. Така бізнес-освітня модель допоможе розвивати наукові потужності Академії та дасть можливість студентам, викладачам реалізувати свої знання в реальному бізнесі”, - зазначила в. о. президента НаУКМА Олександра Гуменна.

 

У презентації взяли участь Геннадій Зубко, член Наглядової ради Києво-Могилянської академії, віце-прем'єр міністр України (2014-2019 рр.), голова Керівного комітету проєкту, Ірина Іванчик, засновниця БФ «Повір у себе», заступниця голови Керівного комітету проєкту трансформації, Світлана Мозгова, голова правління Благодійного фонду «Повір у себе».

 

Спільнота Могилянки висловлює щиру вдячність за підтримку цього вкрай важливого для стратегічного розвитку НаУКМА проєкту нашим партнерам - Наглядовій Раді НаУКМА, Благодійному Фонду “Повір у себе” та Посольству Швейцарії в Україні!

 

Із матеріалами презентації можна ознайомитися тут.

 

Презентація результатів проєкту у відеозаписі - за поcиланням.

 

Запрошуємо спільноту Могилянки - викладачів, студентів, співробітників, випускників, партнерів - долучатися до обговорення результатів проєкту!

Коментарі, відгуки, зауваження могилянців прохання надсилати до 17 грудня 2021 року на пошту:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна