Києво-Могилянська академія співпрацюватиме з Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації

15 грудня 2021 року НаУКМА підписав Меморандум про співпрацю з Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України в межах діяльності сертифікатної програми “Основи інформаційної безпеки” Факультету інформатики Могилянки.

 

memorandum fi

 

Співпраця стосуватиметься взаємодії у сфері кібербезпеки та кіберзахисту.

 

Крім того, меморандум дасть змогу взаємодіяти з державним сектором, а також підвищити якість навчання завдяки партнерству.

 

“Факультет інформатики НаУКМА усвідомлює важливість співпраці як із приватним сектором, так і із державним. Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації - це один із ключових органів кібербезпеки країни, тож для нас є принциповим – підтримка галузі на державному рівні. Цей меморандум буде наріжним каменем для подальшої співпраці, і об'єднання зусиль задля підвищення рівня не тільки наших випускників, а й загалом, загального рівня обізнаності у кібербезпеці”, - прокоментував декан Факультету інформатики, доктор технічних наук, професор Андрій Глибовець.


Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України - державний орган, який спрямовує свою діяльність на забезпечення національної безпеки України і зовнішніх і внутрішніх загроз, а також є складовою сектору безпеки й оборони України.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна