Олексій Гарань - у списку “30 Stars of Ukraine”

Професор НаУКМА Олексій Гарань, за визначенням U.S.-Ukraine Foundation, став лавреатом проєкту “30 Stars of Ukraine” за внесок у просування іміджу України на міжнародному рівні. 

 

“30 Stars of Ukraine” — це одна з ініціатив Українсько-американського фонду на підтримку суверенітету України та американсько-українського стратегічного партнерства, яка присвячена 30-річчю Незалежності України. Метою проєкту є вшанування народу України, його здобутків, а саме визначення осіб, які за останні 30 років досягли значних досягнень у своїй галузі та зробили внесок у просування іміджу України на міжнародному рівні.

 

Цьогорічних лавреатів відзначили 29 грудня 2021 року на спеціальному заході серії “Україна у Вашингтоні та за її межами”.

До списку нагороджених увійшли також Мирослав Маринович, Олег Сенцов, Станіслав Асєєв, генерал-майор Володимир Гаврилов, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Сергій Плохій, Оксана Линів, Яна Зінкевич, Іван Марчук та інші визначні постаті України.

 

Олексій Гарань - один із найавторитетніших політологів України, перший декан факультету суспільних наук, професор кафедри політології НаУКМА, науковий директор фонду “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва.

Запис презентації переможців проєкту можна переглянути за лінком.  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна