У м. Буча відкрили Центр психологічної допомоги

Відкриття Центру відбулося 15 липня 2022 року при Бучанській міській раді.

 

Центр було створено Бучанською міською радою, Міжнародним медичним корпусом та Центром психічного здоров’я НаУКМА (@kmarehab) за підтримки Мальтійської служби допомоги (@MalteserUkraine).

 

Основна діяльність центру спрямована на спеціалізовану психологічну допомогу, пов'язану з наслідками воєнних дій або окупації.

 

Також там надають й загальний спектр психологічних послуг: індивідуальну терапію, групові консультації та терапевтичні заняття для дітей та батьків, ігрову та піскову терапію, серійне малювання, тренінгову програму «Щасливе батьківство», корекційно-розвиваючу програму «Безпечний простір», психотерапію СЕТА (методика допомоги ветеранам та їхнім родинам, переселенцям, людям, що постраждали від наслідків війни).

 

Окремий напрям роботи центру — супровід родин полонених і зниклих безвісти, психологічна підтримка членів сімей загиблих, психосоціальна реабілітація людей, звільнених з полону, та тих, хто має досвід перебування в окупації.

 

Невдовзі сподіваємось розповісти про діяльність Центру психічного здоров’я НаУКМА та його роботу в Центрі психологічної допомоги у м. Буча.  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна