Інтелектуальні вечори у просторі ПЕН: Whiteout: поетично-музична імпреза при свічках з Павлом Коробчуком

29 грудня о 18:00 у просторі ПЕН у Києві відбудеться десята подія на підтримку Збройних сил України. Попри холод і масові блекаути, ми будемо грітися поезією та музикою. 

 

Поетично-музична імпреза Whiteout стане унікальної подією, оскільки вперше за 15 років Павло Коробчук публічно виконає власні пісні і презентує новий музичний альбом «Червонозем».

 

Павло Коробчук — письменник, перекладач, музикант. Займається електронною музикою. Автор альбому HOROBRO. Зіграв понад двадцять музичних вистав з гуртом The Velvet Sun за творчістю Емі Вайнгауз (Київ, Львів, Хмельницький, Тернопіль, Луцьк, Вінниця). У різні роки грав і продовжує грати на барабанах у гуртах Райдо, StroOm, Drunk&Drowned.

 

 

 

У рамках цієї події ми підтримуємо Сергія Коробчука (брата Павла Коробчука), старшого сержанта 80-ої окремої десантно-штурмової бригади, який збирає гроші на ремонт пошкодженої техніки.

 

Зробити внесок можна за лінком https://send.monobank.ua/jar/83G8ejQXaF або надіслати гроші на картку безпосередньо під час події.

 

Щоб відвідати подію, заповніть, будь ласка, реєстраційну онлайн-форму.

Підтвердження реєстрації надійде всім зареєстрованим учасникам окремим листом (уважно перевіряйте папку зі спамом).

 

У разі виникнення питань звертайтеся: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , +380994861922, Аліса Бондаренко

 

 

Захід відбудеться наживо у просторі ПЕН на Подолі, за адресою: вул. Лук’янівська, 14-а.

У разі повітряної тривоги всі учасники події зможуть пройти до укриття на нижньому поверсі будівлі.

 

Організатор заходу — PEN Ukraine у партнерстві з Kyiv-Mohyla Business School [kmbs] та Національним університетом «Києво-Могилянська академія»

 

Нагадаємо, що мета «Інтелектуальних вечорів у просторі ПЕН» — повернути офлайн-події в культурне життя столиці, а також підтримати волонтерські ініціативи, які збирають кошти на потреби українських захисників та захисниць.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна