Києво-Могилянська правнича школа стала лідером у рейтингу найкращих юридичних шкіл України

За даними ресурсу Nica.team Law School Ranking 2022, Києво-Могилянська правнича школа посіла перше місце у рейтингу найкращих юридичних шкіл України за результатами студентських змагань у формі модельних судових засідань (moot courts), обійшовши Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого.
 

Крім того, Факультет правничих наук НаУКМА посів 29 місце в рейтингу Європи та 75 місце — серед правничих факультетів усього світу.

 

Nica.team Law School Ranking оцінює правничі школи за основним критерієм — участь юридичних шкіл у навчальних судах. Зокрема, бали до рейтингу надаються за кількість команд, які брали участь у змаганнях;  рівень, значення конкурсів, у яких взяли участь команди університету протягом року; раунд, до якого дійшла команда.

 

Цьогоріч для розрахунку рейтингу проаналізовано участь понад 1700 шкіл у міжнародних і національних конкурсах.
 

Нагадаємо, Факультет правничих наук НаУКМА єдиний в Україні, чиї команди виборювали перемоги у престижних міжнародних студентських змаганнях, випереджаючи команди з університетів, що мають світове ім’я. Факультет належить до найкращих українських юридичних шкіл і є № 1 в Україні за відгуками працедавців, зокрема, рейтингом Ukrainian Bar Association.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна