Програма Дня відкритих дверей 2023

Зовсім скоро — 27 травня о 12:00 Могилянка гостинно відчинить свої двері, даруючи чудову нагоду для всіх, хто цього року планує вступати до університету.

 

У День відкритих дверей усі охочі матимуть змогу відвідати наш кампус і дізнатися про особливості студентського життя та навчання.

 

Завітавши до Могилянки, ви зможете поспілкуватися з представниками факультетів і поставити всі запитання щодо специфіки омріяних спеціальностей на факультетських локаціях. Окрім цього, матимете можливість відвідати короткі лекції від викладачів Києво-Могилянської академії, щоб відчути, як це — бути нашим спудеєм.

 

На локаціях від приймальної комісії та СО «Вступ НаУКМА» можна буде отримати консультації представників адміністрації та поставити питання щодо подачі документів. Втім, щоб отримати максимальну користь від цього спілкування, не забудьте спочатку ознайомитись з інформацією на нашому сайті vstup.ukma.edu.ua, адже там вже зібрано багато з того, що може вас зацікавити.

 

Під час події гості матимуть нагоду взяти участь у цікавих тематичних студентських активностях, підготованих різними студентськими організаціями Могилянки, щоб на власному досвіді відчути їхній дух та долучитися до особливої атмосфери.  

 

До тих, хто не може визначитися із вибором спеціальності, на допомогу прийдуть представники Бадді НаУКМА. Ці студенти готові стати першими провідниками в життя Могилянки, тож на їхній локації можна буде дістати корисну пораду, отримати потрібну підтримку тощо. 

 

Програма із мапою локацій

 

Зареєструватися на подію

 

Коли: 27.05.23 (субота), початок о 12:00

Де: другий кампус НаУКМА — вул. Волоська, 8 (вхід через браму)

 

Зустрінемось на Дні відкритих дверей, адже Могилянка чекає саме на вас!

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна