Студентське онлайн-опитування

Шановні студенти та студентки!

 

Центр забезпечення якості освіти НаУКМА запрошує могилянське студентство доєднатися до онлайн-опитування щодо якості курсів, прослуханих у літньому триместрі 2022-2023 н.р., яке триватиме:

 

з 19 до 25 червня 2023 року

 

Нам важливо дізнатись, наскільки вам сподобалися прослухані за відповідний триместр курси, чи були актуальними знання, які ви отримали, чи була продуктивною взаємодія з викладачами тощо. Ми також будемо раді вашій конструктивній критиці та пропозиціям щодо покращень навчального процесу. Не забувайте також, що опитування — це можливість подякувати тим викладачам і викладачкам, в яких ви навчились чомусь важливому.

 

Нам важливо налагодити і підтримувати безпечну комунікацію усіх сторін навчального процесу. Студенству це дає можливість розвинути критичне ставлення до досвіду навчання, а викладацтву — стати більш уважним до потреб студентства та більш відкритим до змін.

 

У разі виникнення будь-яких питань та для отримання додаткової інформації, просимо звертатися до Центру забезпечення якості освіти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

З найкращими побажаннями,

Колектив Центру забезпечення якості освіти НаУКМА

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна