Дисципліни Sciences Po для студентів Могилянки

У межах розбудови стратегічного партнерства і безпрецедентного проєкту допомоги від Sciences Po Могилянці, викладачі Sciences Po — Інституту політичних досліджень (Франція), одного із провідних вишів Франції та Європи — безкоштовно прочитають 10 дисциплін виключно для студентів НаУКМА.

 

Це дисципліни в галузях міжнародних відносин, політології, журналістики, PR, фінансів і соціології.

 

Усі дисципліни викладатимуться дистанційно англійською мовою в осінньому семестрі 2023/24 навчального року. Дисципліни вводяться в офіційні навчальні плани програм НаУКМА (переважно як професійно-орієнтовані вибіркові), тож студенти Могилянки зможуть вивчати їх із отриманням кредитів і оцінок НаУКМА, які з’являться у їхніх транскриптах і додатках до дипломів.

 

Перелік дисциплін, які викладатимуть професори Sciences Po у НаУКМА

 

Просимо перевірити, для студентів яких програм НаУКМА і рівнів навчання можливий запис.

 

На дисципліни бакалаврського рівня і 2-го року магістратури відкритий терміновий додатковий запис до 23 червня 2023 року (запис на дисципліни 1-го року магістерського рівня буде оголошено у вересні 2023).

 

Запис відбувається не в системі САЗ, а за посиланням (усі дані будуть введені в систему пізніше).

 

Підтвердження запису на дисципліни Sciences Po буде надіслано студентам Могилянки в липні 2023, тож просимо студентів, які при записі на ці дисципліни матимуть перебір кредитів, поки не виписуватися з інших дисциплін, на які Ви записалися навесні 2023.

 

Докладніше

 

Scienecs Po (Інститут політичних досліджень) — елітний дослідницький університет, розташований у Франції, заснований на засадах відкритості і якості. Модель діяльності університету поєднує спеціалізацію в соціальних і гуманітарних науках із мультидисциплінарністю, а також високорівневою професійною підготовкою особистостей, які можуть змінювати суспільство.

 

П’ятий рік поспіль Sciences Po входить до трійки найкращих міжнародних університетів у категорії «Політологія та міжнародні відносини» згідно із рейтингами QS за дисциплінами і залишається провідним університетом Європейського Союзу в цій дисципліні.

 

Ці результати свідчать про досконалість курсів, що викладаються, та досліджень, що проводяться в Sciences Po. Зберігаючи свою позицію топ-3 у світі, Sciences Po випереджає Лондонську школу економіки та політичних досліджень (LSE) і Стенфордський університет.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна