Оголошено відбір до Cyber Security Academy Programme

НаУКМА, EMA — Development and Mobility Agency та компанія з кібербезпеки ESET оголошують відбір 20 студентів на програму Cyber Security Academy Programme 2023/2024.

 

Програма складається з двох модулів і стажування в ESET або іншій компанії, яка спеціалізується на кібербезпеці, у Словаччині. Модулі пов'язані між собою і будуть запропоновані одній групі студентів переважно другого кусу і вище денної форми навчання.

 

Зацікавленим студентам потрібно подати заявку до 1 жовтня 2023 року, заповнивши реєстраційну форму.

 

The Cyber Security Academy — це:

 

1. Модуль Hard Skills (зимовий семестр): викладають 2 експерти компанії ESET, зосереджені на розвитку потенціалу CybSec;

 

2. Модуль Soft Skills (весняний семестр): орієнтований на роботу в команді, професійне спілкування та презентаційні навички, необхідні для стажування та майбутнього працевлаштування.

 

3. Стажування: після завершення зазначених вище модулів 5 кращим студентам буде запропоновано стажування протягом одного місяця безпосередньо в ESET у Словаччині або інших ІКТ-компаніях із покриттям витрат на проживання в розмірі до 1000 євро на місяць + транспортні витрати.

 

Після успішного проходження програми студенти отримають сертифікати.

 

Проєкт реалізовується за фінансової підтримки Офісу координатора допомоги Європі та Євразії Державного департаменту США в межах 10-го раунду Програми партнерства з розвитку співпраці (DCP).

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна