У НаУКМА пройде міжнародний круглий стіл з міжнародного досвіду розробки і викладання навчальних дисциплін з європейських студій

Його організує Центр ім. Жана Моне за підтримки Вишеградського Фонду

Міжнародний круглий стіл за участю викладачів з Карлова університету в Празі (Чехія); Університету Коменського в Братиславі (Словаччина); Економічного університету в Кракові (Польща); Університету Корвінуса в Будапешті (Угорщина) «Сучасний досвід розробки і викладання навчальних дисциплін з європейських студій в країнах Центральної і Східної Європи. Імплікації для України» пройде 14 вересня 2012 року, 11.40 – 13:30, ауд. I-301

Основні теми до обговорення під час круглого столу:

 Визначення ролі європейських студій в навчальних планах університетів Центральної і Східної Європи;

 зміст європейських студій як навчальної дисципліни;

 дослідницький вимір європейських студій в Європейському Союзі і Україні;

 моделювання майбутнього європейських студій в системі середньої і вищої освіти.

Робочі мови круглого столу: українська та англійська (переклад не забезпечується).

Учасники круглого столу запрошуються відвідати лекцію проф. Єжи Бузека, колишнього Президента Європейського парламенту та прем’єр-міністра Польщі про відносини між ЄС та Україною о 10.00 (актова зала 1 корпусу НаУКМА) 14 вересня 2012 р.

До участі у круглому столі запрошуються науковці, викладачі, аналітики, експерти, представники владних структур, міжнародних та громадянських організацій, аспіранти, студенти. Участь у круглому столі безкоштовна.

Для участі в круглому столі просимо зареєструватись до 12 вересня 2012 року (включно) на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (з позначкою теми листа: круглий стіл з європейських студій 14 вересня).

Додаткову і поточну інформацію про круглий стіл можна отримати на веб-сторінці Центру ім. Жана Моне з європейських студій НаУКМА.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна