День Академії — підтримуємо традиції в інноваційний спосіб

Незабаром головний день року в календарі кожного могилянця —
День академії.
 
Традиційно, цього дня студентська спільнота проводить акцію «Чистий Сковорода», проте вже другий рік поспіль замість того, щоб мити памʼятник Григорію Савичу, студенти розмальовують захисні конструкції, які оберігають памʼятку культури від можливих загроз, повʼязаних із російською агресією.
 
До 408-річчя університету «Києво-Могилянська академія» спільно з партнером НаУКМА — однією з найбільших європейських криптобірж WhiteBIT — була створена колекція з 8 NFT із зображеннями усіх найбільш улюблених традицій, а також символів Могилянки.
 
Колекцію унікальних цифрових токенів ми разом із WhiteBIT хочемо подарувати 8 студентам, які вигадають найбільш креативні та влучні слогани про поєднання традицій та інновацій у Могилянці.
 
 
 
Додатково автори найцікавіших слоганів отримають квитки на вечір унікального об’єднання авторської музики — Лесю Квартиринку, що відбудеться 28 жовтня.
 
Діліться в коментарях своїми варіантами слоганів, які мають відображати повагу до традицій та впровадження інновацій, а вже 20 жовтня ми разом із WhiteBIT оберемо 8 переможців, які отримають памʼятні колекційні NFT, що мають унікальну цифрову ідентичність, та квитки на Лесю Квартиринку.
 
 
 
© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна