Програма Дня відкритих дверей

День відкритих дверей у НаУКМА вже зовсім скоро! Тож поговоримо про програму заходу та цікавинки, які чекають на майбутніх вступників.
 
 
У суботу 21 жовтня Могилянка знову відчинить свої двері для абітурієнтів, які готуються до вступу, та їхніх батьків. На вас чекають екскурсії кампусом, лекції від видатних викладачів та викладачок університету, а також можливість поспілкуватися з представниками факультетів та студентства, зокрема з @buddynaukma та @vstup_naukma. Але про все по порядку!
 
DVD 3
Ті, хто прагне більше дізнатись про історію КМА, матимуть можливість відвідати екскурсії, в тому числі й керівниці Культурно-мистецького центру — пані Владислави Осьмак. Кожен відвідувач може обрати для себе зручний тайм-слот із чотирьох доступних і записатися саме на нього! Перша екскурсія стартує об 11:00.
 
 
 
Для тих, хто хоче детальніше розібратися в специфіці певних спеціальностей за окремими столиками працюватимуть представники кожного з семи факультетів.
 
 
 
DVD 2
У межах лекторію на вас чекає вітальна промова президента НаУКМА Сергія Квіта. Також ви зможете почути виступи народної депутатки України Інни Совсун, письменника та професора катедри філософії та релігієзнавства Тараса Лютого та ініціатора відкриття в КМА освітньої програми «Кібербезпека» — Трохима Бабича.
 
 
Звісно, що про студентські організації ми також не забули! У кожного абітурієнта буде можливість поспілкуватися з бадді спеціальностей та представниками Вступу наживо і дізнатися все про активну могилянську спільноту. Окрім цього, на Дні відкритих дверей також будуть представники міжнародного відділу та підготовчих курсів НаУКМА, щоб більше розповісти про перспективи абітурієнтів.
 
 
а також його локацію та час:
 
Коли: 21 жовтня, з 13:00
Де: вул. Іллінська, 9
 
 
© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна