Нова стипендіальна програма для дітей загиблих захисників і захисниць України

ITL 1ITL 4ITL 3
Фото: Сергій Россінський
 
Новий факультет НаУКМА «Києво-Могилянська Школа професійної та неперервної освіти» відкрив стипендіальну програму для дітей загиблих захисників і захисниць України. Програма «Індивідуальна траєкторія Лідера», реалізована за підтримки БФ «The Eneida Foundation» та БФ «Діти Героїв», дасть змогу першим 30 учасникам, учням 10-11 класів, набути унікального досвіду. Менторами стануть відомі викладачі, тренери та представники бізнесу.
 
Авторкою програми є деканка новоствореного факультету Тетяна Нагорняк, за її словами: «Мета програми — допомогти учасникам стати лідерами в усіх аспектах життя, сформувати моделі індивідуальних траєкторій вибору професії, конкретних рішень і дій для професійної самореалізації, а також громадської діяльності.»
 
Програма поєднує розширення світогляду, підготовку до НМТ та мотивований вибір професії. Вона містить офлайн та онлайн заняття, які передбачають тренінги з фінансової грамотності, практичні поради щодо використання штучного інтелекту для саморозвитку та багато іншого. Після успішного проходження навчання учасники одержать сертифікат НаУКМА.
 
Президент НаУКМА Сергій Квіт наголосив: «Києво-Могилянська академія — це інноваційний заклад вищої освіти, який надзвичайно серйозно ставиться до своєї соціальної місії. Підтримка дітей наших героїчних захисників і захисниць у навчанні та допомога їм у виборі життєвого і професійного шляху є частиною цієї місії. У найближчі місяці нами також заплановано запуск інших проєктів, спрямованих на післявоєнну відбудову України, реінтеграцію військових ветеранів та зміцнення потенціалу територіальних громад».
 

Відбір стипендіатів шляхом конкурсу мотиваційних листів триватиме до 29 жовтня, і вже у листопаді навчання за програмою у НаУКМА розпочнуть перші 30 учнів старших класів з Києва та Київської області. Організатори також повідомили про плани в майбутньому розширити програму для дітей з інших регіонів України. Детальна інформація — на домашній сторінці програми.

 

Контакти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Координаторка програми Ірина Зайченко +38(066)3056011

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна