Могилянці зібрали 888 584,9 грн на транспорт для медевакуації

У травні з нагоди Дня Народження Факультету інформатики Києво-Могилянської академії у співпраці з Фондом Сергія Притули був оголошений збір на транспорт для медевакуації в зоні бойових дій. І ми готові оголосити результати!
 
Разом спільноті НаУКМА вдалося зібрати 888 584,9 грн.
 
 
745 000 грн могилянці передали для переобладнання МТЛБ під медико-евакуаційний транспорт для 80-тої окремої десантно-штурмова бригади. Евакуаційний транспорт на гусеничній базі в зоні бойових дій є надважливим. Завдяки йому поранених бійців можуть доправляти до стабілізаційного пункту для надання невідкладної допомоги і далі — транспортувати до госпіталю.
 
 
Залишок зібраної суми спрямували на проєкт Трофейна Броня. Трофейна броня — це підсилення Сил Оборони важкою технікою, відбитою в окупантів. Після ремонту машини повертають підрозділам, які їх затрофеїли, щоб вони рятували життя наших військових та нищили ворога.
 
 
Збори на День Факультету інформатики вже стали традицією в університеті. Минулого року студенти зібрали кошти на дві автівки для військових і досі допомагають закривати питання ремонту техніки.
 
 
Тож не зупиняємось, кожна ваша гривня рятує життя наших захисників і захисниць та наближає перемогу!
 
 
© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна