2 листопада – VI традиційний День донора крові НаУКМА

 

2 листопада 2012 року, з 9.00 до 14.00, вул. Волоська 8/5, корпус 6 (1 поверх, аудиторія Школи охорони здоров'я).

Умови участі:

• необхідно мати паспорт громадянина України та

• утриматися від вживання алкоголю протягом двох днів

 

Клуб донорів крові запрошує всіх могилянців провести один день під знаком гуманності та взаємодопомоги!

 

2 листопада 2012 року бригада Київського Обласного центру переливання крові вже вшосте розташує свою тимчасову амбулаторію в стінах Києво-Могилянської академії для того, щоб кожен бажаючий зміг стати донором крові та врятувати людське життя.

У лікарнях Києва та області сотні дітей чекають на чергову партію донорської крові, яка може допомогти врятувати їх життя. Кожний учасник не тільки допоможе дітям, а й подбає про своє здоров’я - пройде безкоштовне тестування на такі інфекції, як ВІЛ, гепатит B,C та сифіліс (обов’язкова процедура при заборі крові).

Майже три роки тому в стінах Школи охорони здоров’я НаУКМА був створений Клуб донорів крові, метою якого є популяризація волонтерського донорства крові серед громадян України. Ми щиро сподіваємося, що ініціативу, започатковану в Могилянці, підтримають інші ВНЗ та компанії, в яких працюють випускники та партнери Академії, що сприятиме значному покращенню ситуації з нестачею донорської крові в Україні.

Організатори – керівники Клубу донорів крові випускниці Могилянки Юлія Зенченко (спеціальність «менеджмент в охороні здоров'я,2012) та Марія Захарченко (спеціальність «соціологія», 2011).

 

2 листопада працюватиме «Зелений коридор» для випускників НаУКМА – позачерговий забір крові, для цього необхідно заздалегідь подзвонити організаторам – Юлії (097 9271022) або Ганні ( 063 566 96 26)

Детальніше про:

Донорство крові 

День донора крові у Вашому офісі

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна