Києво-Могилянський театральний центр «Пасіка» представляє виставку «Сценографія. Подих вітру»

Спільно з часописом "Коза", з 01 листопада, у Галереї мистецтв ім. Олени Замостян

 

На виставці представлено роботи найцікавіших та найактивніших молодих сценографів Києва: Сєди Бароянц, Богдана Поліщука, Олега Татаринова, Василини Харчевки, Валентини Кузмічової, Марії Погребняк, Катерини Слонової, Олександра Тетеріна, Володимира Бевзи, Єлизавети Попової та ін.

До експозиції увійшли елементи сценографії, ляльки, костюми, макети й ескізи сценографії, ескізи костюмів, афіші до вже втілених постановок у Національному академічному театрі ім. І. Франка, у Театрі юного глядача на Липках, у Театрі ім. Леся Курбаса (Львів) та ін., а також до майбутніх постановок. Представлено також оригінали ілюстрацій до 7-го номера Незалежногого Театрального Журналу „КОЗА”.

 

Осінь - час збору врожаю і час свіжого вітру. Цей вітер своїм подихом змінює настрій і сприйняття повсякденних речей. Тож ми чекаємо на ваші відкриті серця і очі, готові побачити мистецтво, нове й свіже, наче подих вітру.

 

Відкриття 01 листопада о 19:00

На відкритті виставки співатиме Сусанна Карпенко.

 

Куратори проекту: Богдан Поліщук (097 551 87 91), Олена Поліщук (067 956 87 62)

 

У часописі "Коза", е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Адреса Галереї мистецтв ім. Олени Замостян: м. Київ, вул. Іллінська, 9. Тел.: 425-21-54, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Галерея працює з 11:00 до 19:00 щодня, крім неділі та понеділка.

Вхід вільний.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна