За підтримки НаУКМА розпочався конкурс для україномовних журналістів "Приз Ґарета Джоунза"

Змагання продовжиться до 24:00 суботи, 15 грудня

Конкурс передбачає відкриті змагання для написання аналітично-публіцистичної статті на тему: "Ґарет Джоунз – Голодомор - Відповідальність". Тема умисно залишається доволі широкою.

 

Мета Конкурсу:

сприяти ознайомленню суспільства з подіями, пов’язаними з Голодомором, підвищувати свідомість людей відносно історії України та важливих подій минулого.

Будь-який український журналіст матиме можливість прислати свою статтю українською мовою для участі в Конкурсі. Хто такий "журналіст" - трактуватиметься широко.

 

Статті надані для участі в конкурсі судитимуться за критеріями:

-- аналітично-публіцистичні якості, -- оригінальність, -- переконливість, -- стилістика, структурованість та ефективність доведення думок.

Рекомендована довжина статті - 1500 слів, але довжина статті не буде одним з критеріїв, за якими судитимуться статті.

Приз становить 2 000 доларів США, які можуть надаватись одному учаснику Конкурсу або кільком, за рішенням журі Конкурсу. Гроші на призовий фонд для цього Конкурсу надані приватними особами.

 

Сайт в Інтернеті, де можна познайомитись з умовами Конкурсу, - тут.

Надсилати статті для участі в Конкурсі  ( згідно умов Конкурсу) можна на адресу електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна